Ze Bulle Zéro Pointé

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsaan marjaisa, sekä aromaattinen. Voit havaita metsämansikan, raparperin, sekä rakuunan aromeita. Suussa viini on energinen ja eloisa. Viinin pienet kuplat antavat upeata tasapainoa sen makeudelle ja raikas mineraalisuus kruunaa nautinnon

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypläleet ostetaan tutuilta viinintekijöiltä Anjoun, sekä Saumurin alueilta. Käymisen aikana viinistä otetaan talteen kaikki aromimaailma ja hiilidioksidi ja ne ”uutetaan” viiniin uudelleen pullotuksen yhteydessä. Jäännössokeria viinissä on n. 60 g/l

Phillipe Gourdon kehitti kyseisen metodin aikoinaan Ze Bulle Zéro Pointé-viinin kanssa. Hänen jäätyään eläkkeelle vuonna 2015, näytti pitkään että viini olisi jäänyt historiaan, mutta nykyisen tekijän Bruno Ciofin négociant-projekti, Béret & Compagnie antoi mahdollisuuden sen jatkamiselle. Parin vuoden tauon jälkeen Brunon ensimmäinen vuosikerta näki päivänvalonsa vuoden 2018 sadosta.

Ruokasuositus: Mahdollisuudet ovat rajattomat! Raparperi jälkiruoat toimivat aivan varmasti, mutta samalla myös raikkaat suolaiset annokset, kuten Caprese-salaatti ja tomaattipohjainen Gazpacho-keitto!

Lisätiedot

Tuottaja

BERET ET COMPAGNIE – Bruno Ciofi

Alkoholiprosentti

9,5%

Tyyppi

Kuohuviinit, Rose

Rypälelajikkeet

cabernet franc, grolleau, gamay

Mesta

Anjou, Loire, Ranska

Luokittelu

Sertifioitu luomu

(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,