Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsaan marjaisa, sekä aromaattinen. Voit havaita metsämansikan, raparperin, sekä rakuunan aromeita. Suussa viini on energinen ja eloisa. Viinin hento helmeily antaa upeata tasapainoa sen makeudelle ja raikas mineraalisuus kruunaa nautinnon
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypläleet ostetaan tutuilta viinintekijöiltä Anjoun, sekä Saumurin alueilta. Alkoholikäymisen aikana syntyvä hiilidioksidi otetaan talteen ja se ”uutetaan” viiniin uudelleen pullotuksen yhteydessä. Jäännössokeria viinissä on 60 g/l
Phillipe Gourdon kehitti kyseisen metodin aikoinaan Ze Bulle Zéro Pointé-viinin kanssa. Hänen jäätyään eläkkeelle vuonna 2015, näytti pitkään että viini olisi jäänyt historiaan, mutta nykyisen tekijän Bruno Ciofin négociant-projekti, Béret & Compagnie antoi mahdollisuuden sen jatkamiselle. Parin vuoden tauon jälkeen Brunon ensimmäinen vuosikerta näki päivänvalonsa vuoden 2018 sadosta.
Ruokasuositus: Mahdollisuudet ovat rajattomat! Raparperi jälkiruoat toimivat aivan varmasti, mutta samalla myös raikkaat suolaiset annokset, kuten Caprese-salaatti ja tomaattipohjainen Gazpacho-keitto!