TIETOA MEISTÄ

Soil Wine Group

Pienenä ja ketteränä toimijana pystymme tarjoamaan henkilökohtaisen palvelun kaikille asiakkaillemme. Liputamme kestävän kehityksen puolesta, mutta hyvällä viinillä on aina paikkansa portfoliossamme, oli se sitten luomua, biodynaamista, natua tai ilman turhan tarkkaa kategoriaa. Viineissämme näkyy ja maistuu kuitenkin aina tekijöidensä persoona ja kotipaikka.

Pitkään erityyppisissä ravintoloissa toimineina uskomme vahvasti omaan osaamiseemme toimivan valikoiman rakentamisessa. Huolella valitut vinkut tulevat tutuilta tuottajilta, joiden kanssa olemme vuosien saatossa istuttu iltaa, maistettu, koettu ja fiilistelty. Valikoiman ytimen muodostavat viinit, jotka toimivat erityisen hyvin ravintolaympäristössä -niitä voi heittää laseittain myyntiin paikassa kuin paikassa. Tarjoamme kohtuuhintaisia viinejä, joita ihmiset haluavat oikeasti juoda.

Todellisen low intervention -stailin viineillä on oma ehdottomasti paikkansa nykyisessä viinikulttuurissa meillä ja muualla.  Tämän tyylisuunnan edustajat tarjoavat mielenkiintoisen katsontakannan viinimaailmaan ja koemme nämä viinit ehdottomasti tutusmisen arvoisiksi. Puhutaan sitten natural- tai low intervention- viineistä, meille nämä ovat kuitenkin viinejä muiden mukana ilman sen suurempaa alleviivaamista.

Haluamme tehdä duunia ennen kaikkea baarien ja ravintoloiden kanssa. Tiedämme ja tunnemme ihmiset edustamiemme viinien takana ja nautimme tarinoiden viemisestä eteenpäin. Tästä johtuen arvostamme viinien maistelua juuri kasvokkain.

Pidämme ilomielin tastingeja, perehdytyksiä, koulutuksia ja jeesaamme yhteistyökumppaneitamme parhaamme mukaan. Haluammekin ennen kaikkea olla omalta osaltamme luomassa Suomeen parempaa, laadukkaampaa sekä ennen kaikkea hauskempaa viini- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa!

Guys

Screen Shot 2022-12-02 at 09.03.09

Lari-Pekka Ikonen

Screen Shot 2022-12-02 at 09.03.09 Copy 2

Sebastian Siimeslahti