Tuoksu ja maku: “Resepti nro 1” pitää sisällään ainutlaatuisia paikallisia raaka-aineita, kuten teehibiscusta, guavan lehtiä, maustepippuria ja goyaa, joka on Okinawan vihreä katkera meloni. Maku on täynnä kukkaisuutta, trooppista hedelmää, mausteisuutta ja raikkaita vihreitä aromeita goyasta.
Tuotetiedot: Masahiron tislaamo on sijainnut trooppisella alueella Nahassa, Okinawan sydämessä vuodesta 1883. Tislaamon juuret ovat vahvasti paikallisen pitkäjyväisen riisiviinan, Awamori-tuotannossa. Ginin valmistus on tislaamolle verrattain uutta. Valmistusprosessi hyödyntää Awamorin tuotantoa. Tila kutsuu menetelmää hybriditislaukseksi, jossa tislaus tapahtuu sekä vaakatason että pystysuorassa tislauspannussa. Tämän jälkeen paikallisia raaka-aineita uutetaan valmiissa tuotoksessa.