Löytyy kategorioista:
 Niigata, Japani

Shinobu Blended Whisky Mizunara Oak Finish

57.90

Tuottaja

Shinobu Distillery Ltd.

Tyyppi

Viskit&Ginit

Alue

Niigata, Japani

Vuosikerta

-

Rypälelajike

-

Luokittelu

-

Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa voita, kookosta, minttua ja ruohoa sekä tammitynnyreiden tuomaan aromia. Maku on tasapainoinen vaniljan, santelipuuöljyn ja karamellin kanssa.

Valmistus ja alkuperä: Shinobu Blended on vehnästä ja ohramallasasta valmistettua viskiä, ​​jota on kypsytetty 4 vuotta sherry- ja bourbon-tynnyreissä. Tämän jälkeen kypsytys viimeistellään 3 kuukauden kypsytyksellä japanilaisissa Mizunaran tammitynnyreissä.

Niigatan alue tunnetaan kolmesta valkoisesta aarteesta -lumesta, riisistä ja sakesta. Alueella on ihanteellinen ympäristö puhtaalle vuoristovedelle, joka tarjoaa täydelliset olosuhteet saken valmistamiseen ja viskin tislaukseen. Viski tislataan käsin kuparipannussa ja sekoitetaan Mr. Usamin johdolla huolellisesti valikoiduista vehnä- ja ohraviskeistä Irlannista  omassa tislaamossa. Tuloksena on ainutlaatuinen sekoitus puhtaita ja tyylikkäitä makuja ilman lisäaineita.

Shinobun tislaamo on nuori tislaamoprojekti, joka on saanut alkunsa intohimoisen viskin ystävän ja kokeneen panimomestarin, herra Ken usamin käsistä. Hän perusti 20 vuotta sitten samaan kaupunkiin käsityöläispanimon nimeltä Niigata Brewery. Panimo on alusta saakka ollut innovatiivinen toimija ja on toiminut innoittajana monille japanilaisille panimoille. Usami unelmoi toistakymmentä vuotta viskitislaamon perustamisesta, joka pystyisi esittelemään paikallisen puhtaan veden laatua ja palvelee harrastajien intohimoista yhteisöä. Lopulta vuonna 2017, herra Usami sai ensimmäisen viskilisenssin Niigatalle ja aloitti viskien tislaamisen. Vaikka tislaamo on vielä osittain rakenteilla herra Usami on jo sekoittanut ensimmäiset viskinsä, jotka yhdistelevät ainutlaatuisella tavalla maailman viskitisleitä japanilaisiin klassisiin kypsytysmetodeihin.

Kerro kaverille

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Naha, Okinawa, Japani

Okinawa Craft Gin

67.90

Niigata, Japani

Shinobu Blended Whisky Mizunara Oak Finish

57.90

Niigata, Japani

Shinobu Pure Malt Whisky Mizunara Oak Finish

76.00

Niigata, Japani

Shinobu 10 Y.O. Pure Malt Whisky Mizunara Oak Finish

105.00

Niigata, Japani

Shinobu 15 YO Pure Malt Whisky Mizunara Oak Finish

149.00