Tuoksu ja maku: Viinin nenä antaa runsaasti sitrusta, omenaa ja mineraalista raikkautta. Maku on kuivahko ja hapokas ja se elää pitkään kitalaella. Aromeissa toistuu omenan lisäksi eksoottiset hedelmät, kuten litsiluumu sekä hento savuisuus. Hienostunut ja tasapainoinen kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Keski-Pfalzissa, jonka maaperä on harvinaista punaista liuskekiveä sekä savea. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Kypsytys tapahtuu suurissa tynnyreissä, jotka ovat vähintään 6-vuotiaita. Pullotus ilman suodatusta tai filtteröintiä.
Ruokasuositus: Eloisa ja staili riesling sopii tunnetusti yhteen monien herkkujen kanssa. Kesän korvilla esimerkiksi mausteiset kanavartaat harissalla maustettuna istuvat tämän rissen seuraan hienolla tavalla!