Tuoksu ja maku: Intensiivinen tuoksu antaa kypsää omenaa, persikkaa ja hasselpähkinää. Maku on runsas ja kompleksinen, mihin tuntuva hapokkuus antaa nostetta. Aromimaailma on täynnä sitrusta, kypsää hedelmäisyyttä ja viehkeää oksidatiivisiuutta. Klassista Juraa parhaimmillaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti savi- ja kalkkikiveä ja keski-ikä 25 vuotta. Kokonaiset murskataan kevyesti ja alkoholi – sekä maloaktinen käyminen tapahtuu suurissa vanhoissa demi-muid ja foudre-tynnyreissä ilman lisättyjä hiivoja. Viini saa kypsyä avonaisissa tynnyreissä sous voile-tyyliin 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen se saa kypsyä pullossa vielä kolmen kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Kermaiset juustot, kuten esimerkiksi Mont d’Or ja vaikkapa Ranskan alpeilta tuttu fondue ovat erinomaisia kumppaneita tämän viinin rinnalle.