Tuoksu ja maku: Voimakas tuoksu tarjoaa aimo annoksen syysomenaa, hasselpähkinää ja mantelia. Maku on tiivis ja rikas, jonka aromimaailman ydin on herkullinen pähkinäisyys. Muista aromeista esiin nousevat sitrushedelmät, kukkeus ja oksidatiivisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään neljältä eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti savi- ja kalkkikiveä ja keski-ikä 32 vuotta. Kokonaiset tertut murskataan kevyesti ja alkoholi – sekä maloaktinen käyminen tapahtuu suurissa vanhoissa demi-muid ja foudre-tynnyreissä ilman lisättyjä hiivoja. Viini saa kypsyä avonaisissa tynnyreissä sous voile-tyyliin 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen se saa kypsyä pullossa vielä kolmen kuukauden ajan. Kumpikin lajike käy ja kypsyy erikseen ja sekoitus tapahtuu pullotuksen yhteydessä.
Ruokasuositus: Erittäin monipuolinen ruokaviini monenlaisten herkkujen rinnalle. Luonnollisesti erilaiset täyteläiset juustot ovat kuin kotonaan viinin rinnalla, mutta myös grillatut