Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu runsasta hedelmäisyyttä, kuten muun muassa raikasta persikkaa, aprikoosia ja sitrushedelmiä. Paletilla energisen puhtaassa makumaailmassa yhdistyvät sitruksen ja trooppisten hedelmien aromit. Raikas hapokkuus tasapainottaa rikasta hedelmäisyyttä hienosti ja lopputuloksena on erittäin kulauteltava kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkkiperäistä lössiä. Rypäleet poimitaan käsin, jonka jälkeen tertut puristetaan hellästi kevyesti 30 tunnin maseroinnin jälkeen. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä luonnollisilla hiivakannoilla. Pullotettu suodattamatta ilman rikkilisäystä.
Ruokasuositus: Itävaltalainen nauttisi ehdottomasti viiniä Schnitzelin ja yrittivoin rinnalla.