Tuoksu ja maku: Mausteisesta ja yrttisestä tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös appelsiinin kuorta, omenaa sekä eksoottista hedelmää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin seitsemältä eri tarhalta elokuun viimeisellä sekä syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tarhojen maaperä on sekoitus savea sekä lössiä. Muut lajikkeet käyvät alkoholikäymisen yhdessä, jota ennen ne saavat viettää 10 tuntia kokonaisina terttuina ennen puristusta. Muscat saa käydä kuorien kanssa 10 päivän ajan. Kypsytys on jaettu terästankkien ja neutraalien tynnyreiden kesken ja se kestää 5 kuukautta. Tämän jälkeen mehut blendataan ja pullotetaan ilman suodatusta tai kirkastusta.
Ruokasuositus: Viini tarjoaa yllin kyllin mahdollisuuksia erilaisiin yhdistelmiin ruokapöydässä. Raikkaat salaatit toimivat sen rinnalla yhtä lailla kuin hiukan mausteisemmatkin annokset. Kokeile esimerkiksi thai-henkistä jättirapusalaattia!