Tuoksu ja maku: Runsaasta tuoksusta erottaa trooppista hedelmää, hentoa kukkaisuutta sekä makeaa mausteisuutta. Suussa runsas makumaailma rakentuu runsaan hedelmäisyyden, pehmeän tanniinirakenteen ja tasapainoisen hapokkuuden liittoon, josta aistii appelsiinin kuorta, omenaa sekä eksoottista hedelmää. Kuorikontakti antaa pakettiin mukavasti pureskeltavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin Loidesthalin ja Blumenthalin alueen viinitarhoilta. Sadonkorjuu tapahtuu valkoisista lajikkeista viimeisenä. Tarhojen maaperä on pääasiassa kalkkiperäistä lössiä. Rypäleet puristetaan hellästi teräkseen. Grüner Veltliner puristetaan ensimmäisenä ja se saa viettää 2 päivää kuorien kanssa, jonka jälkeen tankkiin lisätään Scheureben ja Muskatellerin mehu kuorineen. Fermentaatio kuorien kanssa kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen viini jatkaa kypsymistä vanhoissa 500 litran tammitynnyreissä 7 kuukauden ajan. Pullotus ilman suodatusta ja sulfiittilisäystä.
Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kevätkananpoika persiljavoin kanssa tarjoaa toimivan liiton tämän tyylikkään ja rakenteellisen herkun rinnalla.