Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja eläväinen. Voit erottaa miellyttävää kukkaisuutta, mausteisuutta ja parfyymisuutta. Myös herbaalisuus on tuoksussa läsnä. Runsas happorakenne tuo tuntuvaa raikkautta paletille, jossa tuoksun aromit toistuvat. Maku on pitkä ja intensiivinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kasvaneet ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Rypäleet on kerätty käsin tarhoilta ja fermentointi tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla, josta viini saa myös runsautta makuunsa. Käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen sitä kypsytetään hiivasakan päällä 9 kuukautta.
Ruokasuositus: Eläväisyytensä ja puhtautensa johdosta viini on omiaan vegeruokien sekä raikkaiden kala-annosten seurana. Kokeile esimerkiksi lohicrudoa!