Tuoksu ja maku: Tuoksu on kirsikkainen, yrttinen ja raikkaan marjaisa. Suussa viini on raikkaan hapokas ja eloisa, jossa löytää punaherukan, tumman luumun ja kirsikan aromeita. Rakenne on keskitäyteläinen ja jälkimaku on raikkaan energinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Tarkkaan valitut rypäleet poimitaan käsin. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin todella upean mineraalisuuden. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä, missä viini saa myös kypsyä sadonkorjuusta seuraavaan huhtikuuhun saakka.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini. Huoneenlämpöisenä viinin rakenne tulee esiin, joten kokeile esimerkiksi ankan tai muiden riistalintujen seurana. Viilennä viini ja esiin nousee hedelmäisyys, raikkaus ja keveys, minkä jälkeen paahdetut vihannekset ja kasvisruuat ovat miellyttäviä kumppaneita.