Tuoksu ja maku: Tummien marjojen sävyttämä tuoksu tarjoaa hentoa mausteisuutta. Keskitäyteläinen makumaailma on miellyttävän tasapainoinen ja se jatkaa tuoksun viitoittamalla, mausteiden ja marjaisuuden tiellä. Hienostuneet ja pehmeät tanniinit viimeistelevät hedelmäisen mehukkaan makuelämyksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin kolmelta eri tarhalta lokakuun puolivälissä. Köynnökset ovat 20-40-vuotiaita. Rypäleet erotellaan rangoistaan, murskataan kevyesti ja alkoholikäyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa tai sulfiitteja ja maseraatio kestää kolmisen viikkoa. Mehu kypsyy tankeissa muutaman kuukauden ajan. Viini pullotetaan maaliskuun puolivälin tienoilla, jolloin sitä ei kirkasteta, suodateta eikä siihen lisätä sulfiitteja.
Ruokasuositus: Monipuolinen kumppani erilaisille kevyemmille liharuoille ja pehmeille juustoille. Charcuterie on esimerkiksi erittäin varma valinta!