Tuoksu ja maku: Raikas ja marjaisa tuoksu, mistä voit havaita myös miellyttävää mausteisuutta ja hentoa yrttisyyttä. Paletilla viini on keskitäyteläinen, mistä voit havaita karhunvatukkaa, vadelmaa ja tummaa kirsikkaisuutta. Miellyttävä hapokkuus tuo viiniin särmikkyyttä ja kantaa makua pitkälle yhdessä pehmeän tanniinirakenteen kanssa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään 20-42-vuotiailta tarhoilta, joiden maaperä on kalkkirikasta savimaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja puristetaan suuriin sammioihin. Maseraatio kestää 12 päivää. Viini saa kypsyä 12 kuukautta vanhoissa puusammioissa ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Keskitäyteläinen Juran pinot istuu upeasti parhaiden leikkuiden seuraan. Kunnolla raa’aksi jätetty prime rib on tästä hyvä esimerkki. Myös kovemmat juustot toimivat varsin mallikkaasti viinin rinnalla!