Tuoksu ja maku: Herkkä punertava väri antaa viitteitä tulevasta. Tuoksusta herkullista kirsikkaa sekä punaista metsämarjaa. Suussa kevyehkö makumaailma rakentuu punaisten marjojen ja aluskasvillisuuden aromeihin. Paletilla viini omaa poulsardista tutun hapokkuuden, jossa Juran maamaisuus on läsnä ja pehmeät tanniinit kurkkivat ujosti taustalla.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin elokuun loppupuolella tarhoilta, joiden maaperä on kalkkiperäistä savimaata. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla suurissa sammioissa ja maseraatio kestää 7 päivää. Tämän jälkeen viini saa kypsyä vanhoissa, isoissa tynnyreissä 8 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Viini on kuin tehty erilaisten leikkeleiden, terriinien tai vaikkapa Quiche Lorraine seuraan. Myös grillatut kasvikset istuvat viinin makumaailman hienolla tavalla.