Tuoksu ja maku: Tuoksu on puhtaan marjainen ja erittäin kutsuva. Siitä erottaa mansikkaa sekä kirsikkaa. Kitalaella kuiva viini raikastaa paletin ja marjaisa rakenne takaa nautittavuuden. Aromeina erottuu mm. punaisia metsämarjoja, kirsikkaa sekä hentoa aprikoosia. Kevyt mineraalisuus raikastaa kokonaisuutta ja jättää suuhun miellyttävän fiiliksen!
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat, on savea ja hiekkakiveä. Viinirypäleet kerätään käsin, murskataan, erotetaan rangoistaan ja puristetaan hellävaraisesti. Viini saa käydä matalassa lämpötilassa kahden viikon ajan. Tämän jälkeen viini pullotetaan ja toinen, klassisen metodin mukainen pullokäyminen alkaa ja se kestää 9 kuukautta. Sokerinlisäys on maltillinen, n. 5 grammaa litraa kohden. Tuloksena miellyttävän nautittava ja kesäinen rosekupliva!
Ruokasuositus: Erinomainen aperitiivi, mutta sopii hyvin myös kevyiden alkuruokien, salaattien ja antipastin kumppaniksi.