Tuoksu ja maku: Monipuolinen tuoksu antaa sitruksien, kuten greipin aromeja. Myös kukkeita aromeja on havaittavissa. Raikkaus ja hedelmäisyys korostuvat upeasti. Kitalaella viini on kuiva, hapokas ja eloisa, aromeista löytyy persikkaa ja hienostunutta mineraalisuutta. Pitkä jälkimaku korostaa rypäleiden monitahoisuutta. Kuplarakenne on runsaan suuntäyttävä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään aamulla käsin viinitarhoilta, joilla ei ole käytetty lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita. Rypäleet puristetaan hellästi, jonka jälkeen alkoholikäyminen alkaa terästankeissa. Viini saa kuplarakenteensa Charmat-metodilla.
Ruokasuositus: Loistava aasialaisten ruokien makuparina, myös hyvä apertiivi ja monikäyttöinen viini erilaisille kala- ja äyriäisannoksille.