Tuoksu ja maku: Hienostuneita kuplia ryydittää hedelmäinen ja fressi tuoksu. Siitä löytyy hedelmäisten aromien, kuten omenan, persikan ja trooppisten hedelmien lisäksi myös kivasti kukkaisuutta. Kuivahko maku on kermainen, täyteläinen ja täynnä aromia. Kokonaisuus on tasapainoinen, jossa maltillinen 6 gramman lisäys sokeria antaa mukavaa runsautta lopputulokseen
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään talon tarhoilta ympäri Sant Sadunrni d’Anoiaa. Viini käy hitaasti alhaisessa lämpötilassa, jonka jälkeen sitä pidetään minimissään 10 kuukautta hiivasakan päällä. Uudelleenkorkituksen jälkeen viini saa levätä vielä kahdesta kolmeen kuukautta talon kellarissa. Sokerin lisäys 6 grammaa.
Ruokasuositus: Loistava aperitiivi, mutta sopii hyvin myös kylmien annosten, kuten gazpachon ja tapasten seuraksi.