Tuoksu ja maku: Kirkkaan kullankeltainen viini tuoksuu hennon paahteiselta, sitruksilta sekä raikkaan kukkealta. Kitalaella tasapainoinen viini käyttäytyy kuten hyvän Cavan kuulukin. Se raikastaa paletin ja jättää hiukan vihreän omenan makua jälkeensä. Tuoksusta tuttu sitruksisuus ja runsas hedelmäisyys ovat vahvasti läsnä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään Josep Masachin perheen omilta tarhoilta. Viinin annetaan käydä hiljalleen alhaisessa lämpötilassa. Viiniä kypsytellään 12 kuukauden ajan kellareissa ja uudelleen korkituksen jälkeen viini lepäilee vielä pari kuukautta pullossa.
Ruokasuositus: Cava toimii perinteisesti aperitiivina ja tämä paketti on erinomainen esimerkki siitä. Toimii hyvin myös kevyempien kana-, kala- ja äyriäisruokien kumppanina ja pitkissä illanvietoissa alkumaljasta viimeiseen lasilliseen!