Tuoksu ja maku: Veikeä ja raikas tuoksu on sitruksinen ja hennon kukkainen. Paletilla viini on täynnä raikasta greippiä sekä päärynää johon yhdistyy vihreän teen makumaailma yhdessä hennon kukkeiden kanssa. Mousse on miellyttävän samettinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin syyskuun alkupuolelta eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkkikiveä. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja murskataan kevyesti. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä luonnollisilla hiivakannoilla. Käymisen ollessa kesken viini pullotetaan, jolloin kuplat saadaan vangittua mukaan. Sakanpoiston ja uudelleen korkituksen yhteydessä viiniin lisätään vihreästä – sekä jasmiiniteestä tehty infuusio, joka madaltaa viinin alkoholia ja tuo mielenkiintoista makumaailmaa.
Ruokasuositus: Hyvin viilennettynä oiva kumppani monenmoisille kylmille alkupaloille. Hauska pari myös erilaisille kylmille ja raikkaille annoksille, kuten sitruksella maustetulle kampasimpukalle.