Tuoksu ja maku: Tarkkapiirteinen ja raikas tuoksu on ennen kaikkea sitruksinen ja viheromenainen. Paletilla viinin ydin on ehdottomasti puhdas raikkaus, johon yhdistyy greippiä, päärynää sekä vihreää omenaa. Mousse on hienostunut, jossa nätti hiivasakkamaisuus ja fressi hapokkuus iskevät hienosti yhteen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin syyskuun alkupuolelta eri tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkkikiveä. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja murskataan kevyesti. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä luonnollisilla hiivakannoilla. Käymisen ollessa kesken viini pullotetaan, jolloin kuplat saadaan vangittua mukaan. Viiniin ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja.
Ruokasuositus: Hyvin viilennettynä oiva kumppani monenmoisille kylmille alkupaloille. Testaa vaikkapa sashimia tai lempeän chilistä cevicheä.