Cuvée Spumante Brut

 
 

12.50€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu tarjoaa isolla kädellä sitrusta ja vihreää omenaa. Makumaailma on rakentunut samojen aromien ympärille, johon sekoittuu miellyttävää kukkaisuutta. Raikasta kokonaisuutta alleviivaa alhainen alkoholi, joka tuo viiniin nautittavuutta. Maltillinen sokerinlisäys 10g/l pitää kokonaisuuden vahvasti kuivan puolella ja pieni sokru kivasti pyöristää hedelmäisyyttä entisestään.

Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat, on kalkkiperäistä savimaata. Viinirypäleet kerätään käsin, murskataan, erotetaan rangoistaan ja puristetaan hellävaraisesti. Viini saa käydä matalassa lämpötilassa 10 päivän ajan. Tämän jälkeen viini siirretään paineistettuihin tankkeihin, jossa se käy toisen käymisen, jolloin viiniin syntyy hienovaraiset kuplat.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen kupliva, joka toimii hienosti mutkattomana aperitiivina tai pikkusuolaisten kaverina. Myös erinomainen erilaisten pitkien juomien pidentäjäksi maltillisen sokerimääränsä ja erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi.

Lisätiedot

Tuottaja

AGRICOLA ALBA – Edoardo Dal Bianco

Alkoholiprosentti

12%

Tyyppi

Kuohuviinit

Rypälelajikkeet

Glera

Mesta

Conegliano, Veneto, Italia

Luokittelu

Sertifioimaton luomu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,