Tuoksu ja maku: Aromaattisen raikkaasta tuoksusta on aistittavissa muuan muassa päärynää ja omenaa. Raikas suutuntuma tarjoaa omenaa, persikkaa, sitrusta ja minttua. Kuplarakenne on hento ja elegantti. Todella ”alppinen” kokonaisuus, joka tarjoaa Alto Adigen terroiria parhaimmillaan!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ovat tarkkaan valittuja. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin mineraalisuutta. Vinifikaatio kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen viini käy loppuun pullossa ja saa kypsyä sakan päällä neljän kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Tämä Petnat on omiaan aperitiivina ruokahalua herättämään. Toimii hienosti myös erilaisten raikkaiden alkuruokien kumppanina, kokeile vaikkapa kevyesti paahdetun makrillin ja tomaattivinegretin kanssa.