Tuoksu ja Maku: Fressi tuoksu antaa punaisia marjoja sekä mineraalisuutta. Suussa viini on puhtaan raikas ja tuoksun aromimaailma jatkuu runsaana. Aistit mansikkaa, kirsikkaa sekä vadelmaa, jota saattelee hento yrttisyys. Kuplat ovat pienet ja samettiset ja ne saattelevat viinin erittäin nautittavaan lopputulemaan.
Alkuperän ja valmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun lopulla yhden hehtaarin Dellemore -tarhalta. Viinitarhalle on ominaista kalkkikivinen maaperä. Rypäleet murskataan kevyesti ja maseraatio kestää 6 tuntia ennen spontaania alkoholifermentatiota. Toinen käyminen tapahtuu pullossa, jolloin kuplat syntyvät. Käymisen yhteydessä ei ole lisätty sokeria tai sulfiitteja. Elisabette ja Pasquale suosittelevat sekoittamaan sakan ennen pullon avaamista.
Ruokasuositus: Loistava aperitiivi, joka toimii erinomaisesti myös alkupalojen seurana. Kokeile esimerkiksi tonnikala- tai perinteistä tartaria.