Tuoksu ja maku: Runsaasta ja raikkaasta tuoksusta on aistittavissa runsasta hedelmäisyyttä, sekä hentoa yrttisyyttä. Raikas suutuntuma tarjoaa freshiä omenaa, persikan, sitruksen ja jasmiinin aromeita. Pirskahtelevan maukas kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ovat tarkkaan valittuja. Maaperässä on vaihtelevuutta, mutta pääsääntöisesti se sisältää liuske- ja merkelikiveä, mikä tuo viiniin mineraalisuutta. Vinifikaatio kestää 3 viikkoa, jonka jälkeen viini käy loppuun pullossa ja saa kypsyä sakan päällä kolmen kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Tämä Petnat on omiaan aperitiivina ruokahalua herättämään. Toimii hienosti myös erilaisten raikkaiden alkuruokien kumppanina, kokeile vaikkapa kevyesti paahdetun makrillin ja tomaattivinegretin kanssa.