Tuoksu ja maku: Viinin tuoksumaailma on monimuotoinen ja runsas, mistä voi havaita kypsän omenan, päärynän ja appelsiinin aromeita. Paletilla viinin kuorikontaktin tuoma suutuntuma antaa viinille upeaa leveyttä ja selkärankaa. Tuoksun aromeihin mukaan hyppää hieman litsiä, persikkaa, rooibos-teetä, sekä lakritsijuuren elementtejä. Tasapainoinen, nautittava ja hyvin pitkä makumaailma pitää maistajan hyvinkin lumoutuneena.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan luomu- ja biodynaamisilta tarhoilta Aspiranin kylästä Héraultin alueelta. Täällä maaperä on kivistä ja liuske painotteista. Alkoholikäyminen tapahtuu kuorien kanssa ja se kestää noin 14 päivää, minkä jälkeen viini saa rauhassa kypsyä hiivasakan päällä muutaman kuukauden.
Ruokasuositus: Viini toimii mainiosti grillatuille vihanneksille, kuten myös friteeratulle kanalle, tai possulle. Varma kumppani myös puttanesca pastan kumppanina.