Tuoksu ja maku: Raikas ja kompleksinen tuoksu tarjoaa trooppisten hedelmien lisäksi, yrttisyyttä, mausteisuutta ja sitrusta. Lisäksi kypsän ja kuivatun aprikoosin aromit houkuttelevat maistamaan. Suussa viini on kuiva, raikas ja kevyen maseraation tuoma tekstuurisuus antaa paketille runsautta ja kerroksisuutta. Aromeissa toistuu tuoksun elementit. Viini on hyvin monimuotoinen ja ehdottoman raikas, jossa happorakenne ja kuorikontaktin tuoma suutuntuma ovat miellyttävässä sopusoinnussa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja ne erotetaan rangoistaan. Murskaamisen jälkeen viini sai käydä kuorien kanssa kolmen viikon ajan. Tämän jälkeen viini puristettiin terästankkeihin, amforoihin, sekä vanhoihin tynnyreihin, missä viini pääsi kypsymään hiivasakan päällä neljän kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Ruokaystävällinen viini esimerkiksi sitruuna kanan ja korianterin vierelle, taikka rasvaisempien kala-annosten vierelle.