Tuoksu ja maku: Väri on kauniin oranssi. Nenä antaa trooppista hedelmää, sitrusta ja mausteisuutta. Maku on tyypillistä grüneriä, johon kuorikontakti antaa herkullista pureskeltavuutta. Paletilla viinistä erottaa greippiä, vehreyttä ja ripauksen mausteisuutta. Makumaailma on hyvin pitkä ja runsas, jota tahdittaa miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin syyskuun alussa kahdelta eri tarhalta eri Wagramista. Viini käy alkoholikäymisen terästankeissa, jossa kuoret saivat olla mukana 15 päivän ajan. Käymisen jälkeen se kypsyy teräksessä 6 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Runsas Grüner toimii oivasti yhteen monipuolisten ja runsaiden kala- ja äyriäisruokien kumppanina. Se kestää hienosti mausteisuutta ja esimerkiksi grillatut jättiravut chilin ja korianterin kanssa toimivat hienosti sen rinnalla.