Tuoksu ja maku: Tuoksussa on havaittavissa kivellisten hedelmien, kuten persikan ja nektarin aromeita. Myös appelsiinin ja bergamotin aromit ovat vahvasti läsnä. Viinin makumaailmassa on tiettyä intensiivisyyttä ja kompleksisuutta sekä mainio suolainen mineraalisuus. Tuoksun hedelmäiset aromit seuraavat paletilla vahvasti ja rypäleen kukkea ominaispiirre nostaa myös päätään. Loistava suutuntuma ja pituus viimeistelee nautinnon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhat kasvavat La Matan luonnonpuistossa vain 50 metriä mereltä. Viini saa käydä kuorien kanssa viiden päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu sementtitankeissa, minkä jälkeen se kypsyy samoissa tankeissa viiden kuukauden ajan ”flor”:in alla.
Ruokasuositus: Mainio viini erilaisten kasvis-, kala- ja äyriäispaellojen vierelle! Myös ikääntyneet ja kypsät lehmänmaitojuustot tuovat täydellistä tukea viinin upealla makumaailmalle.