Tuoksu ja Maku: Kauniin oranssi väri on upean meripihkaisen läpikuultava. Tuoksu on kuin tuulahdus raikasta persikkaa, maanläheistä meren kastelemaa märkää kivikkoa ja samettista, hennon savuista bergamottia. Makumaailma on raikkaan ja puhtaan mineraalinen, jossa vaaleiden persikan ja hennosti karemallisoitujen sitrushedelmien aromit kohtaavat. Erittäin nautinnollinen ja herkullinen kokonaisuus, jossa ollaan vahvasti kuorikontaktiviinien matalassa päädyssä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään n. 40-vuotiaista köynnöksistä, jotka kasvavat graniittiperäisessä maaperässä. Viini saa käydä alkoholikäymisen luonnollisilla hiivakannoilla kuorien kanssa 14 päivän ajan. Tämän jälkeen kuoret poistetaan ja viini jatkaa kypsymistä terästankeissa. Pullotuksen yhteydessä tehdään kevyt suodatus eikä viinin tehdä sulfiittilisäystä.
Ruokasuositus: Raikas ja mukavasti haastava oranssi huutaa vierelleen kevyttä naposteltavaa. Karamellisoidut, chilillä ja korianterilla aateloidut rapsakat kanankoivet toimivat upealla tavalla, kuten myös sardellit tomaattisalsan kera.