Tuoksu ja maku: Tuoksu on eksoottinen sekä yrttinen tarjoten mandariinin, appelsiinin ja vihreän teen aromeita. Viinissä on paletilla mukavasti leveyttä ja hento tanniinisuus tuo myös oivaa tekstuuria sekä syvyyttä. Matalahko alkoholi antaa hyvin tilaa myös viinin aromaattisuudelle ja tuoksun hedelmäisyys, suolaisuus sekä runsas happorakenne täydentävät kokonaisuuden upeaan lopputulokseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta; Szabadkasta ja Fruška Gorasta. Kaikki rypäleet pääsevät käymään erikseen kuorien kanssa 3-5 päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu kokonaisuudessaan terästankeissa, missä viini pääsee myös kypsymään hiivasakan päällä ennen kuin se pullotetaan ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Monimuotoinen ruokapöydän kumppani. Kokeile esimerkiksi grillatun pulpon ja antiboise-kastikkeen kanssa.