Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa yrttisyyttä, sitrusta ja vienoa kukkaisuutta. Paletilla aromimaailma rakentuu monimuotoiseen hedelmäisyyteen, josta erotat muun muassa sitrusta, greippiä ja kypsää omenaa. Miellyttävä hapokkuus komppaa hienosti leveää hedelmäisyyttä ja tekee lopputulemasta tasapainoisen ja nautittavan oranssin viinin.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin kolmelta eri tarhalta syyskuun toisella sekä kolmannella viikolla. Tarhat ovat maaperältään sekoitus lössi- ja savimaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa. Kuoret saavat olla mehun mukana 101 päivää ilman sekoittamista. Tämän jälkeen viini kypsyy hiivasakan päällä 8 kuukauden ajan terästankeissa. Viini pullotettiin kirkastamatta ja suodattamatta.
Ruokasuositus: Monipuolinen vinkku runsaanmakuisille ruoille. Kokeile esimerkiksi paistettua kateenkorvaa ja kukkakaalia.