Grüner Veltliner Landwein

 
 

17.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Raikas tuoksu tarjoaa sitruksen aromeita sekä kevyttä mausteisuutta. Maussa viinin puhtaus ja raikkaus pääsevät valloilleen ja makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä. Hyvä happorakenne raikastaa kokonaisuutta entisestään ja kannattelee viinin erittäin nautittavaan lopputulemaan.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin syyskuun lopussa muutamalta eri palstalta Kamptalista, joiden kivinen maaperä on omiaan Grüner Veltliner -lajikkeelle. Palstat ovat Martin Arndorferin perheen ystävien omistuksessa ja pariskunta Martin & Anna hoitavat viinin valmistuksen poiminnasta pullotukseen. Viini käy terästankeissa ja se ei näe tammea lainkaan. Käyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa ja se kestää 4 kuukautta. Viini on pakattu litran riittoisaan pulloon.

Ruokasuositus: Raikas Grüner toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Raikas ja hedelmäinen rakenne antaa monia mahdollisuuksia ruokien suhteen, esimerkiksi mausteiset kala- ja kasvisruoat nauttivat tämän viinin seurasta. Litran pullosta riittää mukavasta jaettavaa myös ilman illallista.

Lisätiedot

Tuottaja

Arndorfer

Alkoholiprosentti

12%

Rypälelajikkeet

Grüner veltliner

Mesta

Strass, Kamptal, Itävalta

Pullokoko

1,0l

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,