Tuoksu ja maku: Väri on nuorekkaan vihertävän keltainen. Tuoksu on tuttu weisserburgunderista, joskin pikkuisin runsaampi. Tuoksu tarjoaa raikkaita hedelmän aromeja, kevyttä hunajaisuutta ja pientä mausteisuutta. Paletilla maistat kypsää trooppista hedelmää, kuten melonia ja papaijaa. Kokonaisuus on hyvin tasapainossa, jossa hedelmän mehukkuus, mineraalisuus, hapokkuus ja tekstuurisuus toimivat mallikkaasti yhdessä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet Auxerroisiin kerätään kolmelta eri tarhalta, joiden maaperä on savi- ja kalkkiperäistä kivimaata. Rypäleet kerättiin lokakuun ensimmäisellä viikolla. Viini käy teräksessä, jossa se saa myös kypsyä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Testaa vaikkapa Vichysoissen tai aasialaisten makujen kanssa.