Tuoksu ja maku: Tuoksu on kypsän hedelmäinen, mistä voit havaita ja aprikoosia sekä raikasta sitruksisuutta sekä tammen tuomaa pyöreyttä. Mausta erottuu kypsää aprikoosia, paahdettua hasselpähkinää ja tuoksusta tuttua sitruksisuutta. Mineraalisuus tuo viiniin leveyttä yhdessä tammikypsytyksen leveyden kanssa ja kantaa hedelmärakennetta hienosti. Viini nojaa tyyliltään vahvasti Burgundiin ja onkin Arnaudin valkoisista selkeästi rakenteellisin ja runsain.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin tarhoilta ympäri Beaujolais’n aluetta. Maaperä on pääsääntöisesti graniittia ja tarhoja hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Alkoholi- ja malolaktinenkäyminen tapahtuu isoissa 1000 litran tammitynnyreissä. Viinistä 50% pääsee kypsymään pienemmissä tynnyreissä ja toinen 50% terästankeissa noin puolen vuoden ajan. Tämän jälkeen se suodatetaan kevyesti ennen pullotusta, jolloin siihen lisätään pieni määrä rikkioksidia.
Ruokasuositus: Täyteläisemmän puoleinen chardo on kuin kotonaan tuhtien kalaruokien ja vaalealihaisten kalojen seurassa.