Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa kypsää omenaa ja hentoa kukkeutta. Kitalaella viini on pyöreä, herkullinen ja se jättää pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Suutuntuma on kermainen ja tekstuurinen, jota ryhdittää raikas hapokkuus ja mineraalisuus. Maltillinen tammen käyttö tukee viiniä täydellisti antaen riittävästi ryhtiä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin Montigny-Lès-Arsuresin kylän alueelta Arboisista. Maaperä tarhoilla on kalkkipitoista savimaata. Kellarilla mehu puristetaan välittömästi terästankkeihin, jossa se käy alkoholikäymisen. Tämän jälkeen 50% viinistä siirretään vanhoihin, suuriin foudre-tynnyreihin, jossa viini saa käydä malolaktisesti. Tämän jälkeen viinit yhdistetään pullotusta varten.
Ruokasuositus: Chardonnay toimii loistavasti erilaisten äyriäisten ja kalaruokien kumppanina tai hyvänä seuralaisena sellaisenaan. Kokeile esimerkiksi sinisimpukoiden tai pienten frittikalojen kanssa.