Tuoksu ja maku: Monipuolisesta tuoksusta voit erottaa sitruksisuutta ja miellyttävää mausteisuutta. Maussa viinin runsas rakenne yhdistyy pehmeään mineraalisuuteen . Tuoksun antama aromimaailma toistuu paletilla. Lisäksi makumaailma tarjoaa muun muassa greippiä ja kevyttä yrttisyyttä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta syyskuun ensimmäisellä sekä toisella viikolla Mollandsin tarhoilta pohjoisesta Kamptalista. Tarha on maaperältään sekoitus lössi- ja savimaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa. Tämän jälkeen viini kypsyy hiivasakan päällä 8 kuukauden ajan. Viini pullotettiin kesäkuussa.
Ruokasuositus: Testaa vaikkapa mintulla ja korianterilla maustetun maissikanan kanssa.