Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa mineraalisuutta ja sitrusta sekä kypsää hedelmää. Puhdas makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä. Sitruksinen ja raikkaan hapokas ja hedelmäinen maku on runsas ja jälkimaku pitkä. Hieno valkoviini, joka on ehdotonta alueen huippua!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kahdelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti graniitti- ja liuskekiveä. Käyminen tapahtuu teräksessä kolmen viikon ajan. Viini saa kypsyä käytetyissä tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Runsaan kokonaisuutensa ansiosta Matassa Blanc toimii hienosti yhteen vaalealihaisten kalojen ja lihojen kanssa. Kokeile esimerkiksi paahdetun ruijanpaltaan kanssa tai maisteisen kala- ja äyriäispadan rinnalla.