Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin nousee ennen kaikkea rypäleelle ominaiset punaiset metsämarjat. Paletilla viini on todella raikas ja marjaisa. Puhdas makumaailma korostuu entisestään cavamaisen kuplarakenteen saattelemana.
Alkuperä ja viininvalmistus: Garnacha Rosé Ancestral on Cava-talona tunnetun Muscandian uusin tulokas kupliviin viineihin. Käyminen tapahtuu terästankeissa, mistä viini siirtyy käymään käymisen loppuun pulloon. Sakan poisto ja uudelleen korkitus tehdään helmikuussa ja pienen levon jälkeen kellareissa viini vapautetaan myyntiin.
Ruokasuositus: Täysiin omiaan starttailemaan erilaisia tapahtumia. Kokkauksen lomassa nautittava viini sekä pienien suolaisten kanssa varsin hyvin toimiva. Myös tonnikalatartar avokadokreemin kera on varsin täsmä panos tälle petnatille.