Tuoksu ja maku: Tuoksun aromimaailma on täynnä punaisten marjojen aromeita, kuten mansikkaa, karpaloa, sekä mesimarjaa. Paletilla viinin runsas mineraalisuus, yrttisyys ja kukkaisuus tarjoavat viinille kerroksisuutta. Maun loppupuolella löytyy miellyttävää bitterisyyttä, mikä niputtaa viinin upealla tavalla hyvin monimuotoiseen kokonaisuuteen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan syyskuun viimeisellä viikolla tarhoilta, mitkä sijaitsevat 430 metriä merenpinnan yläpuolella. Tarhojen maaperä koostuu hiekasta, sekä savikivestä. Vapaasti valutettu mehu saa alkoholikäydä sementtitankeissa, missä kypsyminen myös tapahtuu 6 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mainio komppaaja savustetulle lohelle ja paahdetuille juureksille. Myös erilaiset leikkelelajitelmat onnistuvat mainiosti tämän viinin kanssa.