Tuoksu ja maku: Tuoksusta esiin nousee kypsän omenan, appelsiinin kuoren ja ruusun aromeita. Myös hentoa balsamicon aromia on havaittavissa sekä miellyttävää eloisuutta. Viinin hedelmä tulee hienosti myös paletilla vastaan mainion hapokkuuden kanssa. Suutuntumassa löytyy paljon tekstuurisuutta mikä takaakin viinin monimuotoisen käyttömukavuuden ruokapöydässä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan 30-vuotiaista köynnöksistä, mitkä ovat istutettu hiekkaiselle maaperälle. Rypäleet erotetaan rangoistaan ja puristetaan hellästi siten että rypäleet pysyvät kuitenkin kokonaisina. Kuorikontakti kesti noin 3-4 tuntia. Alkoholikäyminen tapahtui erikokoisissa amforoissa, missä sitä myös kypsytettiin neljän kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Viini kuuluu ehdottomasti kategoriaan ”ruokapöydän moniottelijat”. Esimerkiksi mustekala grillatun paprikakastikkeen ja sitrussalaatin kera on täydellinen pari. Myös erilaiset risotot, pastat ja kovat juustot soljuvat mainiosti vinkun rinnalla alas.