Tuoksu ja Maku: Fressi tuoksu antaa punaisia marjoja sekä mineraalisuutta. Suussa viini on puhtaan raikas ja tuoksun aromimaailma jatkuu runsaana. Karhunvatukka, kirsikka sekä vadelma näyttelevät makumaailmassa pääosaa, jota saattelee hienostunut yrttisyys. Kuplarakenne on samettisen pehmeä ja itse kuplat pienet, mutta intensiiviset.
Alkuperän ja valmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun lopulla kolmelta eri tarhalta. Viinitarhalle on ominaista savi- ja lössiperäinen maaperä. Rypäleet murskataan kevyesti ja maseraatio kestää 6 tuntia ennen spontaania alkoholifermentatiota. Toinen käyminen tapahtuu pullossa, jolloin kuplat syntyvät. Käymisen yhteydessä ei ole lisätty sokeria tai sulfiitteja.
Ruokasuositus: Loistava aperitiivi, joka toimii erinomaisesti myös alkupalojen seurana. Kokeile esimerkiksi tonnikala- tai perinteistä tartaria.