Las Blancas

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku:  Tuoksu antaa sitrusta, kukkaisuutta ja kypsää makeaa hedelmää. Kuiva maku on täynnä aprikoosin, omenan ja sitruksen aromeita, johon sekoittuu hunajaa sekä miellyttävää paahteisuutta. Mukava hapokkuus tasapainottaa viiniä nätisti ja lopputuloksena on monikerroksinen ja hyvässä balanssissa oleva paketti.

Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä tarhoilla on kalkkiperäistä hiekkamaata. Tarhat sijaitsevat n. 750 metrin korkeudessa ja ovat iältään 50-70 vuoden ikäisiä.  Tarhoja hoidetaan luomuviljelyn periaatteiden mukaisesti, biodynaamista kalenteria seuraten. Rypäleet kerätään käsin 10 kilon laatikoihin ja kuljetetaan kellariin, jossa niitä kylmämaseroidaan kahden asteen lämmössä päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu teräksessä, jonka jälkeen viini kypsyy kuuden kuukauden ajan puoliksi terästankeissa ja puoliksi useamman vuoden ikäisissä ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viini kirkastetaan painovoimalla ja pullotuksen yhteydessä siihen tehdään pieni rikkilisäys.

Ruokasuositus: Moniulotteinen viini, jonka rinnalla esimerkiksi runsaan makuiset grillatut kalat ja merenelävät toimivat saumattomasti yhteen.

Lisätiedot

Tuottaja

BRUNO MURCIANO

Vuosikerta

2021

Alkoholiprosentti

13%

Tyyppi

Valkoiset

Rypälelajikkeet

malvasia, macabeo, merseguera, moscatel

Mesta

Caudete de las Fuentes, Utiel-Requena, Espanja

Luokittelu

Sertifioimaton biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,