MOJO

 
 

14.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Väri on hiukan vihertävä. Tuoksu antaa isolla kädellä limettiä, greippiä, Granny Smith -omenaa ja hentoa GV:stä tuttua valkopippuria. Makupaletti jatkaa samalla tiellä, joka on täynnä eri sitrushedelmiä, päärynää, miellyttävää mausteisuutta ja omenaa.  Täysin kuiva makumaailma on tyylikkään hapokas ja todella raikas, josta löytyy myös eleganttia pyöreyttä. We got our Mojo working!

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin kolmen eri tarhan alueelta, joista yksi on ns. Gemischter Satz-tarha, jossa kasvaa sekaisin Grüner Veltlineriä sekä Rieslingiä. Tarhojen maaperä on monipuolista, josta löytyy graniittia, hiekkaa, savea ja eloperäistä maa-ainesta. Viiniä ikäännytettiin hiivasakan päällä teräksessä 4 kuukauden ajan ja se pullotettiin kesän korvilla. Jäännössokeria on 3,5g/litra.

Ruokasuositus: Todella monipuolinen ruokavinkku, joka toimii oivasti myös sellaisenaan. Kasa erilaisia alkupaloja kasviksista tartariin toimivat viinin vierellä hienosti. Kaikin puolin anteeksipyytelemättömän helposti lähestyttävä paketti!

 

Lisätiedot

Tuottaja

FINK & KOTZIAN – Petra & Christian Fink

Vuosikerta

2019

Alkoholiprosentti

13%

Rypälelajikkeet

riesling, grüner veltliner, muskateller, pinot blanc, chardonnay

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Gauderndorf, Weinviertel, Itävalta

Luokittelu

Sertifioimaton luomu