Pieles Doradas

 
 

14.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsas ja lämmin. Voit havaita eksoottisten hedelmien, hunajan, vaniljan, sekä kukkien hentoa aromia. Paletilla viini on täyteläinen, missä hento tammen aromi tuo tyylikästä painoa paletille. Tuoksun aromeihin sinkoutuu mukaan myös mausteisuutta tukemaan yleisfiilistä. Hapokkuuttakaan ei viinistä puutu, eli valkkari hyvällä tasapainolla, sekä rakenteella unohtamatta hinta/laatusuhdetta on taattu.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan muutamalta eri tarhalta, mitkä kasvavat korkealla Hoces del Cabriel kansallispuiston alueella. Viinin nimi Pieles Doradas (kultaiset nahat) viittaa viinissä käytettyjenn rypäleiden kuoriin ja niiden väritykseen. Kultaista unelmaa! Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen kypsytys jaetaan terästankkien, sekä neutraalien tammitynnyreiden välille.

Ruokasuositus: Mahtava tuki eri sitrusrisotoille, mutta kestää myös isompia makuja. Kokeile rasvaisempien kalaruokien seurassa sekä grillattujen vaaleampien liharuokien kumppanina.

Lisätiedot

Tuottaja

BRUNO MURCIANO

Vuosikerta

2017

Rypälelajikkeet

moscatel, merseguera, malvasia, macabeo

Alkoholiprosentti

13%

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Caudete de las Fuentes, Utiel-Requena, Espanja

Luokittelu

Sertifioimaton biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,