Tuoksu ja maku: Tuoksu on huumaavan raikas antaen metsämarjojen sekä raparperin aromeita. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä. Voit havaita metsämansikan ja vadelman aromeita sekä tuottajalle ominainen runsas hapokkuus niputtaa viinin upeaan tasapainoon. Mieletön herkku, joka tarjoaa upeaaa energiaa sekä nautittavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan 20-vuotiailta tarhoilta, missä maaperä koostuu lössi-, sekä kalkkikivestä. Rypäleet saivat maseroitua kokonaisina terttuina yhden vuorokauden ajan. Alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa, missä viini sai myös kypsyä viiden kuukauden ajan hiivasakan päällä.
Ruokasuositus: Toimii mainiosti erilaisten tapasruokien kanssa boqueroneista chorizo & cidraan. Myös oiva tuki savustetun ahvenen ja varhaisperunoiden seurassa.