Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa hentoa marjaisuutta ja miellyttävää sitruksisuutta. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen raikas, kirpsakan greippinen ja hedelmäinen. Hyvä hapokkuus saa kokonaisuuden tuntumaan raikkaan kevyehköltä ja tasapainoiselta. Huikean nautittava rosé!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat graniittiperäisessä maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 10 päivän ajan. Kuorikontakti kestää 50% rypäleistä 24 tuntia. Tämän jälkeen viini kypsyy teräksessä 6 kuukauden ajan. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat n. 25 vuoden ikäisiä.
Ruokasuositus: Erilaiset kevyemmät alkupalat toimivat monipuolisesti viinin seurassa. Myös kesällä petankipelin tauolla, varjoisassa paikassa viini pääsee todella oikeuksiinsa!