Tuoksu ja maku: Raikas ja houkutteleva tuoksu antaa punaherukan, kirsikan sekä yrttien aromeita. Käsillä on kompleksinen ja syvä roséviini. Maku jatkaa taianomaisesti tuoksun viitoittamalla tiellä, mihin raikkautta tuo upeasti mineraalinen suolaisuus. Pitkä ja veikeä kokonaisuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan Goldberg-nimiseltä tarhalta, missä maaperästä löytyy liuske-, sekä kalkkikiveä. Rypäleistä puristetaan mehu ja alkoholikäyminen tapahtuu 1000 litraisissa amforoissa. Tämän jälkeen viini pääsee kypsymään saman kokoisissa astioissa kahdeksan kuukauden ajan, minkä jälkeen se pullotettiin ilman ylimääräisiä interventioita.
Ruokasuositus: Hiillostetut makrilli sekä muut rasvaisemmat kalat nauttivat viinin seurasta. Lohipastramista löytyy myös mainiota tukea viinin makumaailmalle. Upea viini myös yksinomaan nautiskeluun rakkaiden kanssa.