Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa hentoa marjaisuutta ja miellyttävää sitruksisuutta. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen raikas, kirpsakan greippinen ja hedelmäinen. Hyvä hapokkuus saa kokonaisuuden tuntumaan raikkaan kevyehköltä ja tasapainoiselta. Huikean nautittava rosé!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat graniitti- ja gneissiperäisessä maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 10 päivän ajan. Kuorikontakti kestää 50% rypäleistä 24 tuntia. Tämän jälkeen viini kypsyy sementtitankeissa 6 kuukauden ajan. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat n. 25 vuoden ikäisiä. Viiniä valmistetaan noin 6000 pulloa.
Ruokasuositus: Erilaiset kevyemmät alkupalat toimivat monipuolisesti viinin seurassa. Kokeile myös lämmittävän Bouillabaisse-keiton seurassa. Myös tuoreet osterit ovat varma valinta viekottelevan Musen rinnalle.