Tuoksu ja maku: Herkullisen monipuolinen tuoksu antaa reilusti punaisten marjojen aromeita. Täyteläisessä ja rutikuivassa viinissä korostuu kitalaella briossin, omenan ja päärynän aromeita. Viini on tyyliltään hyvin intesiivinen ja runsas paletilla. Tässä kirkkaassa samppanjassa on selkeästi samaa fiilistä kuin Bourgognen Pinot Noirissa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin ja puristetaan hellästi vertikaalisessa pressissä. Viini käy ja ikäännytetään vanhoissa Puligny-Montrachet-tynnyreissä, jotka ovat vähintään kuusivuotiaita. Viiniä ikäännytetään minimissään kaksi vuotta. Viininvalmistuksessa on käytetty poikkeuksellisen paljon (50%) vanhoja vuosikertoja. Ei lisättyä sokeria.
Ruokasuositus: Täyteläisyytensä vuoksi myös loistava kumppani ranskalaisen keittiön herkuille. Nauti tartarpihvin, haudutetun karitsan paistin tai kasviksista tehdyn pot-au-feun kanssa.